Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Onderhoud

Met preventief onderhoud vermindert u de kans op dure reparaties en is uw heftruck betrouwbaarder dan machines waarbij preventief onderhoud wordt overgeslagen. Bovendien vermindert regelmatig onderhoud de slijtage van onderdelen, waardoor een langere levensduur is gegarandeerd. Voorkom stilstand door regelmatig onderhoud van uw heftruck en andere transportmiddelen.

Onderhoudscontract

We bieden diverse onderhoudscontracten voor uw heftruck of uw hele machinepark op het gebied van intern transportmaterieel. Interesse in een onderhoudscontract? Onze adviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook zonder onderhoudscontract uw heftruck voor een servicebeurt in laten plannen.

1. BM Standaard onderhoudscontract
Jaarlijkse keuring & inspectiebeurt

2. BM Comfort onderhoudscontract
Compleet arrangement, bestaande uit periodieke controle, inspectie en onderhoud op basis van de wensen van de klant.

Onderhoud elektrische heftruck

Elektrische heftrucks worden door onze klanten veelgebruikt daarom is onze werkplaats ingericht met apparatuur om de batterij van uw elektrische heftruck te testen en te optimaliseren.

Bij ons kunt u terecht voor het testen en regeneren van uw batterij. Verder hebben wij testapperaatuur om te kijken wat de capaciteit van uw batterij is met daarbij een rapportage.

BM Machineservice

Bonegraafseweg 16b

6669 MH Dodewaard

Nederland

Ontdek meer van
BM Machineservice